Termékek Menü
Te itt jársz: > >

Hírek

2017. 05. 09. 21:04:20

Elindítottuk a simple alkalmazást a webshopban, így mától nálunk is fizethetsz online Visa/Mastercard/Maestro/American Expressz bankkártyáddal. Az adataid megadása és a fizetés a simple (OTP Mobil) teljesen biztonságos, zárt rendszerében történik, az ott megadott adatokhoz mi egyáltalán nem férhetünk hozzá.

Bízunk benne, hogy tetszeni fog Nektek is ez az új, kényelmes fizetési megoldás, és várjuk a hello@smartkids.hu címre az ötleteiteket, javaslataitokat, hogy hogyan tehetnénk még barátságosabbá az oldalt és könnyebbé a használatát.

 

fotó: Sean McAntee

Akkor is írjatok Nekünk, vagy hívjatok, ha bármilyen rendellenességet vagy problémát tapasztaltok a simple rendszerének használata közben!

Jó nézelődést az oldalon;)

Üdvözlettel:

a SmartKids csapat

2017. 05. 07. 17:42:00

Bármilyen értékben is rendelsz termékeket a SmartKids.hu webáruházból, a megrendelt árukat megbízható partnerünk, a GLS futárszolgálat segítségével Magyarország teljes területén most ingyen házhoz visszük!

Érdemes tehát körülnézni a termékek között, a figyelmedbe ajánljuk például a bObles Elefántot és a Krokodilt, a két legkedveltebb terméket az áruházunkban!