Termékek Menü

Hangyász (Anteater)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Raktárkészlet 1: Írj mailt! - hello@smartkids.hu
Cikkszám: 5704531003213
Gyártó cikkszám: 001-81-024-444

A bObles Hangyásza négy vidám, szabadon variálható állatka egyben. Elemei egymásba rakhatók, ezzel olyan nappalikba és gyermekszobákba is ideális, ahol kevés hely áll rendelkezésre.

Dán dizájn, anyaga kellemes tapintású, bőrbarát, sűrű EVA hab. 

Gyártó: bObles

Nézd meg használat közben!

További képek

Leírás

A bObles Hangyásza tulajdonképpen négy vidám, szabadon variálható állatka egyben. A négyből két elem hintázik és billeg ívelt talpának köszönhetően, a másik két darab viszont stabilan, „két lábbal” áll a földön. A gyermeknek elég felmásznia, ráülnie vagy ráállnia a Hangyászra, máris játékosan fejlesztette testtudatát.

A négy, különálló darab elrendezésének csak a fantázia szab határt, épülhet belőle teázó és rajzasztal hozzá tartozó kis ülőkékkel, kihívásokkal teli kalandpálya, ahol az akadályok alatt átkúszva, vagy rajtuk átmászva juthat el a célhoz a kicsi, de a pálya gyorsan átrendeződhet az égig érő hegyhez vezető lépcsővé, amit a bátor kalandornak le kell küzdenie ahhoz, hogy felérjen a csúcsra.

Ha a játék után el kell pakolni, a Hangyász egészen szűk sarokkal is megelégszik, hiszen elemei egymásba rakhatók, ezzel olyan nappalikba és gyermekszobákba is ideális, ahol kevés hely áll rendelkezésre.

A Hangyász játékos mozgásra ösztönzi a kicsiket és nagyokat egyaránt, miközben stimulálja és fejleszti a gyermekek motorikus képességeit, valamint kreativitásukat.

A kellemes tapintású, bőrbarát, sűrű EVA habból készült játékok nem tartalmaznak toxinokat, vagy egészségre káros ftalátokat. A játékok puha, nedves törlőruhával könnyen tisztíthatók, és az önfeledt játék után sem hagynak nyomot a padlón.

A játékok alkalmasságát gyermekek számára különös gondossággal tesztelték.

Paraméterek

Magasság 41 cm
Hossz 52 cm
Szélesség 24 cm
Súly 4,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő